Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Regisztrálás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó megerősítése *
E-mail *
E-mail megerősítése *
Captcha *
Captcha újratöltés

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
(1089 Budapest, Kálvária tér 7.)

GINOP-6.1.5-17; GINOP-6.1.6-17 projektek együttműködési kötelezettsége a GINOP-6.1.7-17-2018-00001 kiemelt projekttel

Tisztelt Kedvezményezett!

A GINOP-6.1.5-17 „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára”,

illetve a GINOP-6.1.6-17 „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis és középvállalatok munkavállalói számára” projektek Felhívásának 3.4.1.1 c) pontja alapján az együttműködési kötelezettsége van az alábbiak szerint: 

  1. „a támogatást igénylő köteles együttműködni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal (továbbiakban NSZFH) és a támogatási igényben megadott képzési tervét elektronikus úton megküldeni az NSZFH-nak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a támogatási okirat hatályba lépését követő 15 napon belül, illetve a támogatási okiratban módosított változatát a támogatási okirat módosításának hatályba lépését követő legfeljebb 15 napon belül.
  2. A támogatást igénylő köteles együttműködni a GINOP-6.1.7-17 felhívás kedvezményezett szervezeteivel a GINOP-6.1.7-17 kiírás kedvezményezett szervezetei által ellátandó támogatási, tájékoztatási és monitoring feladatok végrehajtása során.
  3. A kedvezményezettnél, illetve a képzési terv szerint megvalósítandó képzés képzési tervben megjelölt helyszínén és időpontjában az NSZFH jogosult a végrehajtás időtartama alatt legfeljebb két alkalommal szakmai monitoring látogatást tenni, a képzés és a kapcsolódó alátámasztó dokumentáció képzési tervnek és a felnőttképzési szabályoknak történő megfelelését a helyszínen vizsgálni. A szakmai monitoring vizsgálat megállapításairól az NSZFH a kedvezményezettet és Támogatót 30 napon belül tájékoztatja
  4. Amennyiben a képzési tervben megadott képzések időpontja, tervezett helyszíne változik, arról a Támogatót és az NSZFH-t a képzés megkezdését megelőzően 5 munkanappal az Ügyfélszolgálatnak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és az NSZFH-nak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) címzett elektronikus bejelentéssel tájékoztatni szükséges, illetve a módosított képzési tervet meg kell küldeni.
  5. Az NSZFH a képzések megvalósításáról (pl. helyszín, időpont, résztvevők száma, résztvevők nemek szerinti aránya, stb.) továbbá a képzéseken részt vevő célcsoporttagok elégedettségéről, a képzések értékeléséről adatokat kér be a kedvezményezettől. Az NSZFH az adatokat feldolgozásával elvégzi a képzési programok értékelését, amelyről a Támogatót tájékoztatni jogosult. Az NSZFH ezen tevékenységét a GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt keretében valósítja meg. A támogatást igénylő köteles együttműködni az NSZFH-val fenti tevékenységeinek elvégzése érdekében.” 

Kérjük, hogy a fenti együttműködési kötelezettségnek megfelelően töltsék fel adataikat, illetve tájékoztassák a GINOP-6.1.7-17 projekt Ügyfélszolgálatát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a Kapcsolat menüpont alatt találtható űrlapon.