Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
(1089 Budapest, Kálvária tér 7.)

Súgó

Kérjük a REGISZTRÁLÁS menüpont alatt regisztrálja cégét, majd a felhasználónévvel és a megadott jelszóval tud belépni a Monitoring Támogató Rendszerbe.
Kérjük, olyan e-mail címet adjon meg, amely a projekt ideje alatt a kapcsolattartást lehetővé teszi.

BEJELENTKEZÉS: Belépést követően a pályázó alapadatait kell elsődlegesen feltölteni, majd a képzések megvalósításának helyszíneit.

 A szükséges adatok felviteléről a főképernyőn lévő szöveges mezők adnak tájékoztatást. A "Következő lépés" mezőben olvasható, hogy mely adatbeviteli lépés következik.

Az "Előrehaladás állapota" mezőben az eddig bevitt adatlapok felsorolása olvasható.

ÚJ KÉPZÉS FELVITELE: Az új képzések rögzítése előtt mindenképpen a képzések megvalósításának helyszíneit kell rögzíteni a TELEPHELY FELVITELE (AHOL KÉPZÉST KÍVÁN MEGVALÓSÍTANI) menüpontban. 

A képzések felvitele a Képzések menüpont/Új képzések felvitele gombra kattintva tehető meg.
Kérjük, hogy a Támogatói Okirat mellékleteként rögzített képzési tervnek megfelelően töltse fel adatokkal.

KÉPZÉSEIM: A Képzéseim menüpontra kattintva nézheti meg a már felvitt képzések listáját.

KÉPZÉS LEZÁRÁSA: A Képzések menüpont, Képzés befejezésre kattintva teheti meg a befejezett képzések lezárását. Képzés ID listából válassza ki, hogy mely képzését szeretné lezárni. Ezután adja meg a képzésekhez tartozó adatokat.

ADATMÓDOSÍTÁS: A képzési adatok módosítását a Képzések menüpont Képzési adatok módosítására kattintva teheti meg. Kötelezően kitöltendő adat a Kedvezményezett neve, illetve a képzéshez tartozó ID szám. Kérjük, hogy az eredeti és a módosított űrlapon is csak azokat a mezőket töltse ki, ahol módosítást kíván tenni. 

Képzési hely módosítás előtt kérjük, rögzítse az új képzési helyet a Kedvezményezettek alapadatai/Megvalósítási helyszín menüpont alatt!

KÉPZÉSI ADATOK MÓDOSÍTÁSA: A képzések/Képzéseim menüpont alatt található nyitott képzések listájánál az adott képzésre kattintva ellenőrizheti a felvitt adatokat. Amennyiben a képzés OKJ/SZPK/NYPK azonosítóját; a képzés engedélyszámát vagy a  képzési csoport képző intézmény által megállapított azonosítóját szeretné módosítani illetve kitölteni a képzés lista alján található „képzési adatok módosítása” gombra kattintva teheti meg. Itt van lehetőség a képzés kezdő, illetve tervezett befejező dátumának módosítására is. Kérjük, figyeljen, hogy a képzés kezdő dátuma nem lehet korábbi, mint a módosítási igény napja + 5 nap; és a befejezés dátuma nem lehet korábbi, mint a képzés megkezdésének napja.

Amennyiben a képzés kezdő dátuma eltér a módosítási igény napja + 5 nap kritériumtól, illetve a képzés vagy a vállalkozás egyéb adataival kapcsolatban szeretne módosítást, azt a  „Képzési adatok változásának bejelentése”, illetve a „Vállalkozás adatainak módosítása” menüpontokban teheti meg. Ezek továbbra is a GINOP-6.1.7-17 projekt ügyfélszolgálatán keresztül kerülnek módosításra.

Felmerült kérdéseit a Kapcsolat menüpontban található űrlap kitöltésével tudja elküldeni az NSZFH GINOP-6.1.7-17 projektre.

   MONITORING TÁMOGATÓ RENDSZER BEMUTATÁSA