GINOP-6.1.6-17

A GINOP-6.1.6-17 azonosító számú, „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című pályázat fő célja, a mikro-, kis- és középvállalkozások munkavállalóinak szóló képzések finanszírozásának támogatása, ezáltal segítve az alkalmazottak foglalkoztathatóságát, továbbá a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén a vállalkozások versenyképességének növelését. További cél, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére és a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani.

A konstrukció a hazai foglalkoztatáspolitika, felnőttképzés, illetve az innovatív iparfejlesztés kulcsfontosságú stratégiáihoz egyaránt kapcsolódik. A konstrukció a hazai innovatív iparfejlesztés céljainak megvalósítását és ezzel összhangban az Ipar 4.0 megoldások alkalmazását is elő kívánja segíteni.

Pályázók köre: mikro-, kis- és középvállalkozások

Az igényelhető támogatás mértéke: 3-50 millió forint

A felhívásban rögzített feltételek figyelembe vételével az alábbi főbb tevékenységek megvalósítására igényelhető támogatás:

  • képzések megvalósítására (a Felnőttképzési törvény (továbbiakban Fktv.) hatálya alá tartozó OKJ szerinti szakképesítésre felkészítő képzések, egyéb szakmai képzés, egyéb nyelvi képzés, kombinált nyelvi képzés, és egyéb képzés, illetve az Fktv. hatálya alá nem tartozó hatósági képzés, és közbeszerzési tárgyú képzések)
  • a képzések megvalósításához kapcsolódó előkészítési tevékenységre;
  • projektmenedzsment és szakmai megvalósítói tevékenységre;
  • bizonyos esetekben munkahelyi mentor alkalmazására;

Benyújtási határidő: 2018. december 03. 12:00 óra

 

GINOP-6.1.6-17 Projekt felhívása