Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
(1089 Budapest, Kálvária tér 7.)

Az Irányító Hatóság módosította a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 projektek felhívásait

2020. május 27-én az IH weboldalán (www.palyazat.gov.hu) megjelentek a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 projektek felhívásainak módosításai.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.7-17 azonosító számú kiemelt projekt által kialakított https://ginop617monitoring.nive.hu felületen történő képzések ütemtervének feltöltésével kapcsolatban történt módosítások az alábbiak: 

  1. A támogatást igénylő köteles együttműködni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal (továbbiakban NSZFH) és a támogatási igényben megadott képzési tervét a Támogatói Okirat hatályba lépését követő 15 napon belül, illetve annak Támogatói Okiratban módosított változatát a módosítás hatályba lépését követő legfeljebb 15 napon belül az NSZFH honlapján elérhető Monitoring Támogató Rendszerbe fel kell rögzíteni a https://ginop617monitoring.nive.hu  felületen történő regisztrációt  követően.
  2. A képzések pontos időbeli ütemezését az első képzés megkezdését megelőzően legalább 5 munkanappal fel kell rögzíteni a https://ginop617monitoring.nive.hu felületre.

[…]

  1. Amennyiben a képzési tervben és a https://ginop617monitoring.nive.hu felületen rögzített képzések időpontja, tervezett helyszíne változik, arról az NSZFH-t legkésőbb az eseményt megelőzően 5 munkanappal a https://ginop617monitoring.nive.hu felületen megtett adatmódosítás elküldésével, vagy a módosított adatok felületre történő rögzítésével szükséges.

 

A fentiekben részletezett módosításhoz kapcsolódóan az alábbiakra hívjuk fel a figyelmet:

A képzések részletes ütemezését tartalmazó Képzések ütemterve c. excel dokumentum törlésre került a Felhívások szakmai melléklete közül. Ennek következtében változott a Monitoring Támogató Rendszer felülete és működése. A képzési tervvel és a képzések pontos időbeli ütemezésével, azok változásával kapcsolatos bejelentési kötelezettségeknek online módon tudnak eleget tenni a kedvezményezettek a felületen az alábbiak szerint:

  • https://ginop617monitoring.nive.hu oldalon Regisztráció/bejelentkezés után, Főoldal/Képzések ütemtervének feltöltése menüpontban.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelen Felhívás-módosításról szóló közlemény megjelenésének időpontjában folyamatban lévő képzések esetében a megjelenést megelőzően és annak napján megtartott, valamint a megjelenést követően megtartandó képzési alkalmait is rögzíteni kell a felületen. Emellett a közlemény megjelenését követően kezdődő képzések adatait is rögzíteni kell a felületen.

Kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy a képzési tervvel és a képzések pontos időbeli ütemezésével, azok változásával kapcsolatos bejelentési kötelezettségnek eleget tegyenek és erre felnőttképzési szolgáltatójuk figyelmét is hívják fel.

A képzési adatok felvitelekor a képzés formáját is szükséges rögzíteni (egyéni képzés csoportos képzés, távoktatás). Távoktatási forma esetében a következő opciók választhatóak (a képzési alkalmak megadásakor)::

  • önálló tanulás,
  • személyes megjelenés (kontaktóra),
  • digitális megjelenés,
  • egyéb (szabadon tölthető).

Amennyiben a hatályos Támogató Okirattal rendelkező Kedvezményezett a képzést távoktatás formájában digitális platformon keresztül valósítja meg, abban az esetben biztosítani kell annak a lehetőségét, hogy a Támogató be tudjon csatlakozni a képzésbe.

A Támogató a helyszíni ellenőrzéseket az NSZFH honlapján elérhető Monitoring Támogató Rendszerbe rögzített adatok ismeretében végzi. Amennyiben a helyszíni ellenőrzés során megállapítást nyer, hogy az ellenőrzés időpontjában és helyszínén nem folyik képzési tevékenység, és a képzések időpontjának, tervezett helyszínének változásáról Kedvezményezett nem tájékoztatta a Támogatót az NSZFH-nak történő adatszolgáltatással a képzés megkezdését megelőző minimum 5 munkanappal, a Támogató szabálytalansági eljárást indít, amely szankciót von maga után.

A kifizetési igénylések ellenőrzése során a Támogató ellenőrzi, hogy a képzéssel kapcsolatos adatok rögzítésre kerültek-e a Monitoring Támogató Rendszerbe. Amennyiben a Kedvezményezett nem, vagy nem határidőben (a képzés megkezdését megelőző minimum 5 munkanappal) tett eleget a bejelentési kötelezettségének, úgy a Támogató szabálytalansági eljárást indít, amely szankciót von maga után.

A Monitoring Támogató Rendszerbe történő adatok feltöltésének módja egyéb tekintetben nem változik.

Tájékoztatjuk, hogy a Monitoring Támogató Rendszer működésével és használatával kapcsolatosan az NSZFH Ügyfélszolgálatát keresse az alábbi elérhetőségek egyikén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; https://ginop617monitoring.nive.hu/kapcsolat menüponton; illetve a +36/30/455-7161 telefonszámon. 

A felhívás módosítások a GINOP-6.1.5-17, és a GINOP-6.1.6-17 projektek megvalósításával kapcsolatban további fontos változásokat is tartalmaznak! 

   A GINOP-6.1.5-17 projekt felhívás módosításának elérhetősége

   A GINOP-6.1.6-17 projekt felhívás módosításának elérhetősége

   A GINOP-6.1.5-17 projekt változásjegyzék PDF

   A GINOP-6.1.6-17 projekt változásjegyzék PDF