Továbbra is segítjük a GINOP-6.1.5-17 és GINOP-6.1.6 -17 és GINOP-6.1.8-17 projektek működését

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy a GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt felkészült arra, hogy – a jelenleg hazánkban is terjedő koronavírus járvány ellenére – továbbra is folyamatosan üzemeljen.

A GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt megvalósítói minden rendelkezésre álló lehetőséget megragadva készültek fel a jelenlegi helyzetre. Az elmúlt időszakban átütemeztük a GINOP-6.1.5-17, GINOP-6.1.6-17 és GINOP-6.1.8-17 projektek Kedvezményezettjeinél történő személyes monitoring látogatásokat és munkatársaink már dolgoznak azon, hogy az áttervezésre került monitoring látogatások a felek számára megfelelő időben kerüljenek megvalósításra. 

GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt szakemberei továbbra is megválaszolják a feléjük érkező szakmai kérdéseket, elérhetőségeinken minden beérkező megkeresést a lehető leggyorsabban és legpontosabban fogunk megválaszolni:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefonszám: +36/30/455-7161

Kérünk minden Kedvezményezettet, hogy szakmai kérdéseikkel ezután is forduljanak hozzánk bizalommal!

A telefonos rendelkezésre állás mellett jelenleg az online monitoring látogatások rendszerének tervezésén dolgozunk. Reményeink szerint hamarosan tájékoztatni tudjuk Önöket a részletekről.

 

Az elsődleges érték az emberi egészség! Vigyázzunk egymásra!