GINOP-6.1.5-17

GINOP-6.1.5-17 azonosító számú „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára” című pályázati felhívás fő célja a nagyvállalatok munkavállalóinak szóló képzések finanszírozásának támogatása, ezáltal segítve az alkalmazottak foglalkoztathatóságát, továbbá a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén a vállalkozások versenyképességének növelését.
További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek. A hazai foglalkoztatáspolitika, felnőttképzés, illetve az innovatív iparfejlesztés kulcsfontosságú stratégiáihoz egyaránt kapcsolódik. A konstrukció a hazai innovatív iparfejlesztés céljainak megvalósítását és ezzel összhangban az Ipar 4.0 megoldások alkalmazását is elő kívánja segíteni.

Az igényelhető támogatás mértéke: 10-100 millió Ft.

Pályázók köre: nagyvállalkozások

A felhívásban rögzített feltételek figyelembe vételével az alábbi főbb tevékenységek megvalósítására igényelhető támogatás:

  • képzések megvalósítására (a Felnőttképzési törvény, továbbiakban Fktv.) hatálya alá tartozó OKJ szerinti szakképesítésre felkészítő képzések, egyéb szakmai képzés, egyéb nyelvi képzés, kombinált nyelvi képzés, és egyéb képzés, illetve az Fktv. hatálya alá nem tartozó hatósági képzésre, és közbeszerzési tárgyú képzések);
  • a képzések megvalósításához kapcsolódó előkészítési tevékenységre;
  • projektmenedzsment és szakmai megvalósítói tevékenységre;
  • bizonyos esetekben munkahelyi mentor alkalmazására.

A pályázat benyújtási határideje: 2018. december 03. 12:00 óra

 

GINOP-6.1.5-17 Projekt felhívása