Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
(1089 Budapest, Kálvária tér 7.)

Módosítás történt a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 pályázatok felhívásaiban

Az Irányító Hatóság (továbbiakban: IH) módosította a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 projektek felhívásait.

2019. november 4-én az IH weboldalán (www.palyazat.gov.hu) megjelentek a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 projektek felhívásainak módosításai.

A felhívások módosított szakaszai:

  1. GINOP-6.1.6-17 „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című projekt Felhívása az alábbi pontokban módosult:
    • 1.1. pont: a Felhívás indokoltsága és célja – módosítás.
    • 3.4.1.1 b) pont: Képzésekkel kapcsolatos elvárások – módosítás, kiegészítés.
      Módosított tartalom:
      8. A támogatást igénylő saját munkavállalói közül azok vonhatóak be képzésbe, akik bruttó bére nem haladja meg a támogatási kérelem benyújtását vagy a képzésbe vonást megelőző hat hónap átlagában a 405 459 Ft-ot. Az első képzésbe vonást megelőzően szükséges választani a két lehetőség közül. Amennyiben a képzésbe vonást megelőző hat hónap átlagbérére vonatkozó megoldást választja a támogatást igénylő és az adott munkavállaló több képzésbe is bevonásra kerül, akkor az első képzésbe vonásakor szükséges megfelelni a feltételnek. A feltételnek való megfelelést a kifizetés igénylés során szükséges alátámasztani, valamint jelezni, hogy az adott munkavállaló esetében a támogatási kérelem benyújtását vagy a képzésbe vonást megelőző hat hónap átlagbére került-e figyelembe vételre a képzésbe vonhatóság meghatározásakor.
    • 7. pont: További információk - módosítás

 

  1. GINOP-6.1.5-17 „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára” című projekt Felhívása az alábbi pontokban módosult:
    • 1.1. pont: a Felhívás indokoltsága és célja – módosítás
    • 3.4.1.1 b) pont: Képzésekkel kapcsolatos elvárások – módosítás, kiegészítés 
      Módosított tartalom:
      8. A támogatást igénylő saját munkavállalói közül azok vonhatóak be képzésbe, akik bruttó bére nem haladja meg a támogatási kérelem benyújtását vagy a képzésbe vonást megelőző hat hónap átlagában a 405 459 Ft-ot, azzal, hogy a képzésbe vont saját munkavállalók 10%-ának mértékéig olyan munkavállalók is bevonhatóak a támogatott képzésekbe, akik bruttó bére nem haladja meg a 600.000 Ft-ot. Az első képzésbe vonást megelőzően szükséges választani a két lehetőség közül. Amennyiben a képzésbe vonást megelőző hat hónap átlagbérére vonatkozó megoldást választja a támogatást igénylő és az adott munkavállaló több képzésbe is bevonásra kerül, akkor az első képzésbe vonásakor szükséges megfelelni a feltételnek. A feltételnek való megfelelést a kifizetés igénylés során szükséges alátámasztani, valamint jelezni, hogy az adott munkavállaló esetében a támogatási kérelem benyújtását vagy a képzésbe vonást megelőző hat hónap átlagbére került-e figyelembe vételre a képzésbe vonhatóság meghatározásakor
    • 7. pont: További információk - módosítás

 

A GINOP-6.1.5-17 projekt változásjegyzék
A GINOP-6.1.6-17 projekt változásjegyzék
A GINOP-6.1.5-17 projekt felhívás módosításának elérhetősége
A GINOP-6.1.6-17 projekt felhívás módosításának elérhetősége