Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
(1089 Budapest, Kálvária tér 7.)

Fontos módosítás történt a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 pályázatok felhívásaiban

Az Irányító Hatóság (továbbiakban: IH) módosította a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 projektek felhívásait. A módosítás egyszerűbbé teszi a kedvezményezettek részére az együttműködést a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal (NSZFH), így egyszerűsíti a projektek megvalósítóinak munkáját is.

2019. augusztus 15-én az IH weboldalán (www.palyazat.gov.hu) megjelentek a GINOP-6.1.5-17 és a GINOP-6.1.6-17 projektek felhívásainak módosításai. Az eddigi szabályozás szerint a projektek megvalósítóinak a képzési terveiket az NSZFH két e-mail cím valamelyikére, (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) is el kellett küldeniük, de a módosítás szerint mostantól az NSZFH és a kedvezményezettek közötti elsődleges kapcsolattartás a https://ginop617monitoring.nive.hu weboldalon keresztül valósul meg a felhívásokban rögzített adatszolgáltatási határidők betartásával.

A módosításoktól függetlenül a két e-mail cím továbbra is elérhető marad a pályázók részére. A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címeken a GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt megvalósítói folyamatos ügyfélszolgálatot üzemeltetnek, ahová a GINOP-6.1.5-17, a GINOP-6.1.6-17 és a GINOP-6.1.8-17 kedvezményezettjei bármikor fordulhatnak a projektjeikkel kapcsolatos kérdéseikkel, valamint problémáikkal.

A felhívások együttműködésre vonatkozó módosított szakaszai:

  1. A támogatást igénylő köteles együttműködni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal (továbbiakban NSZFH) és a támogatási igényben megadott képzési tervét a Támogatói Okirat hatályba lépését követő 15 napon belül, illetve annak Támogatói Okiratban módosított változatát a módosítás hatályba lépését követő legfeljebb 15 napon belül az NSZFH honlapján elérhető Monitoring Támogatási Rendszerbe fel kell tölteni a https://ginop617monitoring.nive.hu felületen történő regisztrációt követően. 
  1. A képzések pontos időbeli ütemezését tartalmazó Képzések ütemterve elnevezésű excel táblázatot (jelen felhívás 7. sz. melléklete) az első képzés megkezdését megelőzően legalább 5 nappal fel kell tölteni a https://ginop617monitoring.nive.hu felületen. 
  1. A támogatást igénylő köteles együttműködni a GINOP-6.1.7-17 felhívás kedvezményezett szervezeteivel a GINOP-6.1.7 kiírás kedvezményezett szervezetei által ellátandó támogatási, tájékoztatási, és monitoring feladatok végrehajtása során. 
  1. A kedvezményezettnél, illetve a képzési terv szerint megvalósítandó képzés képzési tervben megjelölt helyszínén és időpontjában az NSZFH jogosult a végrehajtás időtartama alatt legfeljebb két alkalommal szakmai monitoring látogatást tenni, a képzés és a kapcsolódó alátámasztó dokumentáció képzési tervnek és a felnőttképzési szabályoknak történő megfelelését a helyszínen vizsgálni. A szakmai monitoring vizsgálat megállapításairól az NSZFH a kedvezményezettet és Támogatót 30 napon belül tájékoztatja. 
  1. Amennyiben a képzési tervben és a képzési ütemtervben megadott képzések időpontja, tervezett helyszíne változik, arról az NSZFH-t legkésőbb az eseményt megelőzően 5 munkanappal a https://ginop617monitoring.nive.hu felületen megtett adatmódosítással tájékoztatni szükséges és erre a felületre a módosított képzési tervet, valamint az aktuális Képzések ütemterve elnevezésű dokumentumot fel kell tölteni. 
  1. Az NSZFH a képzések megvalósításáról (pl. helyszín, időpont, résztvevők száma, résztvevők nemek szerinti aránya stb.), továbbá a képzéseken résztvevő célcsoporttagok elégedettségéről, a képzések értékeléséről adatokat kér be a kedvezményezettől. Az NSZFH az adatokat feldolgozásával elvégzi a képzési programok értékelését, amelyről a Támogatót tájékoztatni jogosult. Az NSZFH ezen tevékenységét a GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt keretében valósítja meg. A támogatást igénylő köteles együttműködni az NSZFH-val fenti tevékenységeinek elvégzése érdekében.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a Felhívásokban a projektek megvalósításával kapcsolatos további fontos változások történtek! 

Bővebb információkat az alábbi elérhetőségeken talál: 

A GINOP-6.1.5-17 projekt felhívás módosításának elérhetősége
A GINOP-6.1.6-17 projekt felhívás módosításának elérhetősége

 

A GINOP-6.1.5-17 projekt változásjegyzék
A GINOP-6.1.6-17 projekt változásjegyzék