Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
(1089 Budapest, Kálvária tér 7.)

Ügyfélszolgálatunk munkájáról

A GINOP-6.1.7-17-2018-00001 azonosító számúMunkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok számára indított képzések szakmai támogató programja” kiemelt projekt elsődleges célja a GINOP-6.1.5-17, a GINOP-6.1.6-17 és a GINOP-6.1.8-17 felhívások kedvezményezettjei részére történő támogató tevékenység nyújtása. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (továbbiakban: NSZFH) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címeken elérhető Ügyfélszolgálatán keresztül látja el feladatait, a Kedvezményezettek számára gyors és precíz válaszokat ad, hatékony segítséget nyújt.

Ügyfélszolgálatunk munkája összetett: egyrészt a kedvezményezettek részéről megfogalmazódó kérdésekre ad választ, és kezeli a jelzett problémákat, másrészt összegző kimutatásokat készít saját tevékenyégéről. Az így kapott adatokat elemezve pontos képet kapunk a leggyakoribb problémákról éppúgy, mint az ismétlődő kérdésről. Az eredményeket felhasználva már nem csak passzív, válaszadásra korlátozódó szolgáltatást nyújthatunk a kedvezményezettek részére, hanem aktív, kezdeményező szereplőként az általánosan tapasztalható problémákat és kérdéseket az azokra adott válaszokkal együtt tesszük elérhetővé.

Az eddigi tapasztalatok alapján – a teljesség igénye nélkül –, az alábbi témákkal kapcsolatban merültek fel kérdések leggyakrabban:

  • az arculati elemek használata a dokumentumokon,
  • a megvalósítás közben történő lemorzsolódás a képzésbe bevontak körében,
  • a képzési csoportok bontása, összevonása tekintetében,
  • a kép- és hang dokumentáció készítésének, tárolásának előírásairól,
  • a képzésbe bevonható személyek köréről.

A konkrét kérdéseket a rájuk adott válaszokkal az alábbi linken érhetik el:

https://munkaerokepzes.hu/gyik

 

Köszönjük eddigi bizalmukat, és amennyiben kérdésük merülne fel, forduljanak bizalommal Ügyfélszolgálatunk felé a továbbiakban is az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolat